Aannemers en de bouw

Aannemers en de bouw

Folders verspreiden

Christy Hunter

Wilt u naast uw huidige baan of studie een zakcentje bijverdienen? Dan zijn er diverse opties. Vaak zit u vast aan werktijden, dit is niet altijd handig. De oplossing hiervoor is folders verspreiden.

Folders verspreiden

Folders verspreiden is een bijbaantje wat u makkelijk naast uw baan of studie kunt doen. U kunt deze (vaak) in uw eigen buurt verspreiden, dit maakt het voor veel mensen extra aantrekkelijk. U moet de folders wel binnen enkele dagen bezorgen, maar u kunt dit doen op een tijdstip dat het voor u het beste uitkomt. Het kost u maar een paar uurtjes per week en zo verdient u toch een mooi bedrag bij en houdt u voldoende tijd over voor uw andere baan, studie of hobby's! 

Bezorging

De folders worden in grote pakketten bij u thuis afgeleverd. Soms moet u de verschillende folders eerst nog zelf in elkaar vouwen voordat u ze kunt gaan bezorgen. Dit is echter lang niet altijd meer het geval. Tegenwoordig worden de folders vaak in plastic stapeltjes aangeleverd, alle folders zitten dan dus al bij elkaar in een verpakking. U hoeft dit niet meer zelf te doen. Het enige wat u dan hoeft te doen, is een stapel verpakte folders te pakken en deze te bezorgen.

Stickers brievenbus

Als u de folders gaat bezorgen moet u wel goed opletten of bewoners van een bepaald huis de folders wel wil hebben. Steeds meer mensen hebben een "ja / nee" of "nee / nee" sticker op de brievenbus. Houdt hier dus goed rekening mee.

Online folders bekijken

Er zijn tegenwoordig ook apps waar u online de reclamefolders kunt bekijken. Toch bekijken de meeste mensen nog naar de traditionele papieren reclamefolders. Het is heerlijk om 's avonds op de bank even lekker door de folders heen te bladeren. Vaak komt u dan wel leuke aanbiedingen tegen die geschikt zijn voor u.

Folders bedrijven

Het komt ook voor dat andere bedrijven reclamefolders willen verspreiden. Dit kunnen diverse soorten bedrijven zijn, het gaat dan bij voorbeeld om reclame voor een typediploma. Maar tegen de zomer vallen er ook altijd folders van bedrijven die handelen in zonwering of zwembaden in de bus. Deze folders worden vaak niet gelijktijdig met de andere reclamefolders bezorgd. Deze worden los bezorgd. Dit is dan een eenmalige actie. Wilt u een leuk bedrag bijverdienen? Kijk dan snel op internet naar een verspreider in uw omgeving, vaak kunnen zij nog wel bezorgers gebruiken. U kunt dan snel beginnen met het verdienen van wat extra geld. Waar gaat u voor sparen? Een mooie vakantie? Een spelcomputer of is het gewoon een extraatje? Veel bezorgplezier en veel plezier met het extra geld.

Tip: wilt u meer naamsbekendheid vergaren en bent u op zoek naar een bedrijf dat dit voor u mogelijk kan maken? Neem dan contact op met JOH van de Kamp BV.


Delen

2021© Aannemers en de bouw
Over ons
Aannemers en de bouw

Mijn naam is Gerrit, de man aan de andere kant van het scherm en trotse eigenaar van deze blog. Deze blog is voortgekomen uit een verlangen om meer met mijn hobby/passie schrijven te doen. Ik ben nu al meer dan vijftien jaar actief als aannemer en in mijn vrije tijd houdt ik mij graag bezig met het geschreven woord. Op deze blog wil ik beide passies koppelen en hier schrijf ik dus ook over mijn ervaring en expertise als aannemer. Aannemers en de bouw zijn een bijzondere tak van sport waar ik op deze blog meer licht op wil laten schijnen. Ook zullen recente projecten van mij hier te vinden zijn.

Archief