Aannemers en de bouw

Aannemers en de bouw

 • Waarom een interieurontwerp laten maken?

  Kun jij ook zo genieten van een mooi ingericht huis, kantoor of feestlocatie? Iedereen voelt zich beter in een goede ruimte. Het is daarom ook ideaal, wanneer jouw eigen huis of kantoor voldoet aan al jouw woonwensen. Vind je het lastig om dit zelf te realiseren? Je leest in dit blogartikel meer over het laten opstellen van een ontwerp voor jouw interieur. Lees meer over hoe dit precies werkt en waarom je zo’n interieurontwerp zou laten opstellen.

 • Waarom een ervaren aannemersbedrijf voor een bouwproject zo belangrijk is

  Als je een verbouwing of renovatie in de planning hebt, begint er vaak een omvangrijk project waarbij er een hoop geregeld moet worden. Naast het regelwerk is de afstemming tussen specialisten, zoals de architect, de aannemer of een combinatie van die twee professionals, een punt van aandacht. Kun je de verbouwing regelen via één aannemer, dan scheelt je dat natuurlijk een hoop werk. Daarvoor heb je wel een goede en ervaren aannemer nodig die verstand van zaken heeft.

 • Cv onderhoud: regelmatig een afspraak inplannen

  Het onderhouden van uw cv. Het is zo’n karwei dat veel mensen het liefst voor zich uit schuiven. Enerzijds denken ze er niet altijd aan, anderzijds hebben ze geen zin in een onverwachte kostenpost. Maar is het verstandig om deze in principe jaarlijkse onderhoudsbeurt steeds maar weer uit te stellen? Wel of geen abonnement? U kunt natuurlijk besluiten om een cv onderhoudsabonnement af te sluiten. Dan hoeft u er zelf niet meer over na te denken.

 • Asbestsanering: de risico's

  In oude huizen werd vaak gebruik gemaakt van asbest. Vroeger was men zich nog niet bewust van deze gevaren en daarom was dit gewoon toegestaan. Asbest is ook een handig materiaal om te gebruiken bij verschillende constructies. Later is echter aan het licht gekomen dat asbest gevaarlijk kan zijn voor je gezondheid. Dit werkt als volgt: bij het verwijderen van asbest komen er vezels vrij. Wanneer die worden ingeademd, bestaat er een risico dat deze in de longen blijven zitten.

 • Airco installatie

  Koel je huis of pand met een airco-installatie Tijdens hete zomers kan de temperatuur binnenshuis flink oplopen. Op een gegeven moment heeft het geen zin meer om deuren en ramen te openen, want de warmte van buiten haal je naar binnen, evenals de nodige insecten. Een airco-installatie kan dan helpen. Hiermee kun je de temperatuur binnenshuis zeer aangenaam maken en de ruimte in huis zelfs sterk verkoelen. Maar er zijn verschillende soorten airco installaties waar je uit kunt kiezen.

2021© Aannemers en de bouw
Over ons
Aannemers en de bouw

Mijn naam is Gerrit, de man aan de andere kant van het scherm en trotse eigenaar van deze blog. Deze blog is voortgekomen uit een verlangen om meer met mijn hobby/passie schrijven te doen. Ik ben nu al meer dan vijftien jaar actief als aannemer en in mijn vrije tijd houdt ik mij graag bezig met het geschreven woord. Op deze blog wil ik beide passies koppelen en hier schrijf ik dus ook over mijn ervaring en expertise als aannemer. Aannemers en de bouw zijn een bijzondere tak van sport waar ik op deze blog meer licht op wil laten schijnen. Ook zullen recente projecten van mij hier te vinden zijn.

Archief